112Rivierenland

 • Beneden Leeuwen - Poging inbraak leidt tot vechtpartij en achtervolging¬†
  Een getuige zag woensdagavond dat er ingebroken werd in een voertuig. De dader stapte, nadat hij merkte dat hij ontdekt was, als bijrijder in een voertuig die om de hoek stond. Nadat de getuige en de eigenaar van het voertuig in de omgeving aan het kijken waren of er in meer auto's ingebroken was, kwam het voertuig waarin de daders zaten terug. Hier ontstond een vechtpartij waarbij de eigenaar van het voertuig waarin ingebroken was behoorlijk werd toegetakeld door beide daders ook de getuige werd door hen bedreigd.

 • Tiel - Auto loopt schade op door brand het Achterveld
  Woensdagavond 22 november om 19:53 werd de brandweer van Tiel gealarmeerd voor een autobrand aan Het Achterveld.

 • Rhenoy - Ontwikkeling in onderzoek naar mishandeling vrouw
  De politie doet sinds gisterenmiddag onderzoek naar de zware mishandeling van een vrouw in Rhenoy. De vrouw werd rond de middag gevonden in de kerk aan de Dorpstraat. Ze ligt zwaargewond in het ziekenhuis. Er is geen verdachte aangehouden, maar de politie wil wel een update over het onderzoek geven.

 • Tiel - Goedkeuring brandveiligheidsinstallatie parkeergarage Westluidense Poort
  Vrijdag 17 november 2017 heeft een onafhankelijke instantie groen licht gegeven voor de brandveiligheidsinstallatie van parkeergarage Westluidense Poort. Het certificaat daarvoor is afgegeven en de inzet van brandwachten is beeindigd

 • Rhenoy - Politie onderzoekt zware mishandeling
  De politie is een onderzoek gestart naar een zware mishandeling van een 64-jarige vrouw uit Rhenoy. Zij werd in een pand aan de Dorpsstraat in Rhenoy aangetroffen en werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De politie kreeg hierover een melding op dinsdag 21 november rond 12.05 uur.

 • Vuren - Tractordief betrapt door alarmsysteem
  Vannacht werden wij met diverse eenheden gestuurd om te gaan naar Vuren. Daar zou de melder een alarmsignaal hebben gekregen dat een van zijn tractoren gestolen zou worden. De eigenaar had zijn tractoren namelijk beveiligd met een GPS systeem en kreeg daar een alarm melding van. 

 • Vuren - Verlichtingscontrole in de ochtend
  Gistermorgen hebben de wijkagenten een preventieve verlichtingscontrole gehouden in Vuren. Het was regenachtig, een extra goede reden om de verlichting aan te zetten! 

 • Nederhemert - Feestelijk opening van rotonde Nederhemert-Noord
  Groep 8 van basisschool De Wegwijzer opent vrijdag 24 november officieel de nieuwe rotonde op de kruising Maas-Waalweg en Nederhemertsekade in Nederhemert-Noord.

 • Tiel - Textielcontainer in Hertog Willemstraat gaat weg
  Het textiel in de textielcontainer aan de Hertog Willemstraat in Tiel is zo vervuild met ander afval, dat Avri de complete inhoud als restafval moet laten verbranden. Het textiel kan dus niet worden hergebruikt. Daarbij kost verbranden veel geld en vervalt de opbrengst van de verkoop van het textiel. Het Avri-bestuur heeft daarom besloten om de textielcontainer per 29 december weg te halen. De textielcontainers op andere locaties in Tiel en in de andere Avri-gemeenten blijven wel staan.

 • Regio - AVRI gaat afval ophalen aanpassen
  Het Algemeen Bestuur van Avri heeft vorige week bij meerderheid van stemmen ingestemd met het regionaal afvalbeleidsplan Van Afval naar Grondstof. Het Algemeen Bestuur bestaat uit wethouders van de 10 Avri-gemeenten. De gemeenten Tiel en West Maas en Waal stemden tegen. Zij hebben bij de uitvoering van het gekozen beleid om aandacht gevraagd voor maatwerk waar dit mogelijk is. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

teller website