Beleef de boerderij: leuk en leerzaam, genieten voor jong en oud!

Kom de boerderij beleven en jouw 2e Pinksterdag wordt onvergetelijk!
Op 9 juni kun je op acht boerderijen in de Bommelerwaard ontdekken waar je dagelijkse maaltijd vandaan komt, hoe boeren en telers werken en dieren op de boerderij leven. Kalfjes en biggetjes aaien, lekkere hapjes proeven, ruiken aan het boerenleven, rondleidingen,  met de huifkar mee, spelletjes doen, je uitleven op de stoere boerenstormbaan: activiteiten in overvloed.

Dit alles wordt georganiseerd door de deelnemende boeren en telers uit Hedel, Ammerzoden en Well in samenwerking met de agrarische natuurvereniging De Capreton.
Zij nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen op hun bedrijf om je zo op de hoogte te stellen van de lokale voedselproductie en om kennis maken met de grote diversiteit aan nevenactiviteiten, zoals  een boerderijwinkel, Bed & Breakfast, minicamping, ijssalon, boerengolf, kinderopvang en dooltuinen.

De toegang tot de boerderijen is gratis.
Tussen de bedrijven rijden huifkarren heen en weer.
Maak je gebruik van eigen vervoer, dan zijn er op alle bedrijven kaartjes met een plattegrond beschikbaar.

Wie wil nagenieten van deze bijzonder dag kan meedoen aan de "Kom Kijken en Win" prijsvraag, met als hoofdprijs een overnachting voor 2 personen bij B&B Schuttershof.

Meer informatie over de activiteiten en de deelnemende bedrijven is te vinden op: www.beleefdebommelerwaard.nl

eleef de boerderij, 9 juni,  2e Pinksterdag, van 10.00 – 17.00 uur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

teller website